ЦСКА ще реализира приходи от около 380 хиляди лева в рамките на едва няколко дни, пише „Тема спорт“. В неделя от 16:30 часа армейците са символични домакини на Левски, а в четвъртък от 19:45 приемат норвежкия Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите.

И двата мача ще се проведат на Националния стадион „Васил Левски“. Цените за битката със сините са по 15 и 10 лева, а за срещата с норвежците по 25 и 15 лв.

 Постъпленията в касата на клуба можеха да са още по-големи и със сигурност щяха да надхвърлят половин милион лева, ако в сила не бяха мерките на здравните власти, свързани с разпространението на коронавируса. Те позволяват едва 30% от седящите места на стадионите да бъдат запълнени, като в случая това означава, че малко над 12 800 зрители ще могат да гледат всеки от двубоите. А интересът към тях и особено към вечното дерби е доста по-голям.
 
По традиция това е най-посетеният мач в родния шампионат, а завръщането на Стойчо Младенов и Станимир Стоилов покачва допълнително интереса сред феновете на съперниците.

Снимка: Lap.bg