Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви, че ЦСКА е този, който е приет от феновете и добави, че е нормално от "Българска армия" да издигнат Димитър Бербатов за шеф на футбола ни. 

"Това ми е пети конгрес, номинирали са ме всякакви отбори. За мен е чест, че Локомотив София ми издига кандидатурата, това е един много уважаван клуб. Нормално е ЦСКА да издигне кандидатурата на Бербатов. Това е нормално. Наско Сираков? Приятелството няма нищо общо, с Наско сме били заедно от първия конгрес, сега е собственик на Левски, това не е на всяка цена, няма значение кой те издига, а кой те избира", заяви бившият вратар пред Спортал. 

"Тирето в името на ЦСКА? Трябва да питате юристите, нямаме отношение по този въпрос, с мен никой не е разговарял. Това са юридически неща, които напоследък навлязоха много във футбола. Не само в българския футбол. Няма спортно право като дисциплина, това е глава в големия учебник.  Два клуба ЦСКА в елита и кой е ЦСКА? Не е аз да казвам, въпросът е кой приемат феновете. Има 20 отбора Левски в България, има много отбори Ботев, важно е кой е приемат феновете", добави Михайлов.

Снимка: Lap.bg