Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев се подигра с Левски след вчерашното Вечно дерби, спечелено от "червените" с 2:1. Той не пропусна да захапе и ЦСКА 1948. 

"Първо, искам да благодаря лично на всички онези 15 глупака, които решиха, че не сме ЦСКА и сега играят за здраве в "А" група, както и на феновете от края на града, които за пореден път си напълниха секторите в дербито и допринесоха за атмосферата! А тя беше страхотна, напук на всякакви мерки и ограничения! Гледам това дерби повече от 35 години и смея да твърдя, че вчера по-силните и класни футболисти победиха с не по-силна и класна игра, а само и единствено поради по-високата индивидуална класа. Вечно вторите не ме изненадаха с нищо - там са царе на провокациите!", написа във Фейсбук Милко Георгиев. 

Това не е първият случай, в който той напада Левски и ЦСКА 1948. След загубата от Ботев Враца в началото на сезон, той заяви, че "сините" му харесват много и редовно се шегува на гърба на клуба, спонсориран от Цветомир Найденов.

Галерия