Царско село отпуска едва 60 билета за домакинството си на ЦСКА в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Това обявиха от клуба. Срещата между двата отбора ще се състои в неделя от 17.15 часа.

Ето какво написаха от Царско село:

„Царско село посреща ПФК ЦСКА в мач от X кръг на футболното първенство. На база Заповед № РД-01-787/02.09.2021 на Министерството на здравеопазването, на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село ще предостави на ПФК ЦСКА 60 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева. Билетите ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата на касите на стадион „Арена Царско село“.

Билети за сектор „А“ на стадион „Арена Царско село“ НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват указанията за минимална дистанция помежду си и да носят предпазни маски през цялото време докато се намират на територията на спортното съоръжение“.

Снимка: Lap.bg