Всички футболисти на ЦСКА, които пропуснаха лагера на тима в Банско заради ангажиментите с националните си отбори, се завърнаха на тренировъчната база в Панчарево и вчера проведоха занимание наравно със съотборниците си, пише „Тема спорт“. За радост на Стойчо Младенов и щаба му всички играчи са здрави след мачовете за страните си.

Най-много минути записа Карол Мете, който изигра две пълни срещи за Естония – при победата с 2:0 над Беларус и загубата с 0:1 от Уелс. Брадли Мазику пък бе титуляр и остана цял мач на терена при поражението на Конго с 1:2 от Того.

Томас Лам записа 61 минути при загубата на Финландия с 1:2 от Украйна, а Йомов – 71 при тази на България с 1:3 от Литва. Като резерва в този мач се появи и Калоян Кръстев, който влезе от пейката и при успеха с 2:1 над Северна Ирландия. Цял мач срещу британците изигра и Иван Турицов. Асен Дончев записа 90 минути при победата на младежкия ни национален отбор с 5:0 срещу Гибралтар.

Лекувалите доскоро контузии Жорди Кайседо и Тибо Вион също тренират на пълни обороти със своите съотборници. Единствено Бисмарк Чарлс все още провежда индивидуални занимания. Ганаецът ще е готов да се завърне в игра в началото на следващия месец.