Треньорът ЦСКА Стойчо Младенов изрази разочарованието си, че на пореден мач на "червените" има една шепа фенове. Той заяви, че няма идея защо привържениците спряха да ходят на срещите на любимия си отбор и пореден пример за това беше вчерашната победа с 2:0 над Арда Кърджали за Купата на Бългрия.

На двубоя отново имаше малобройна публика и Младенов даде за пример Левски. На мачовете на "сините" ходят доста повече хора, въпреки че резултатите са трагични, докато ЦСКА се бори за титлата и играе в групите на Лигата на Конференцията. 

"Нямам обяснение. Само при нас се получава това нещо. Разчитаме много на нашите фенове, те го знаят много добре. Разговаряли сме на тази тема, но защо е този отлив - нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате Левски. Левски играят... с кого играха и напълниха почти стадиона. Нямам обяснение. Нямам обяснение защо феновете отсъстваха. И не само сега".
 
"Те трябва да знаят, че ни липсват много. Липсват ни и трябва да идват. Трябва да присъстват. Ние сме в процес на изграждане на отбор, и то шампионски отбор. Имаме нужда от подкрепа именно от тях. Тези футболисти трябва да бъдат поощрявани. Виждате Амос Юга какъв мач направи. Малкото фенове му ръкопляскаха. Останаха възхитени от поведението му. Не само от неговото, но и на всички. Ние за тях играем. Уморих се да призовавам. Надявам се следващия мач да имаме още по-голяма подкрепа", каза Младенов.