Бившият вратар и настоящ главен скаут в ДЮШ на Лудогорец Владислав Стоянов сподели пред БНТ очакванията си за предстоящото дерби между “орлите” и ЦСКА. 

“Не съм човекът, който да каже каква е причината, но е факт, че Лудогорец не се представи на ниво в евротурнирите. Доста контузии се появиха през сезона, отделно смяна на треньори… Нещата са доста комплексни. Надявам се отборът да преодолее тази мини-криза”, каза Стоянов. 

“С оглед на класирането мачът с ЦСКА ще бъде със сериозен залог. И двата отбора са в групите на евротурнирите. Надявам се, че домакинството ще ни даде предимство. Напълно нормално е да се чувстваме по-добре у дома. В последно време не съм силен по прогнозите, но смятам, че няма да има много голове. Надявам се, че Лудогорец ще победи. Залагам на 1:0 или 2:0 в наша полза”, сподели бившият национал. 

“Не виждам причина да не спечелим шампионската титла и през този сезон. Просто трябва време футболистите да се стиковат и направят доста силен отбор. Дано спечелят, за да има повече спокойствие около треньора и тима”, заяви Стоянов.