Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе бесен на играчите си след загубата с 0:2 от Лудогорец.

"Грешка, изключително голяма тактическа грешка. Равностоен мач. От наш корнер ни направиха контраатака. Четирима човека срещу един техен. Можеше да му направят фаул, а ние ги съпровождахме до вратата. Детско поведение в тази ситуация. Това говори за много, много лош начин на мислене".

"Трябва ни по-голяма динамика, но това нещо се постига с много работа. Толкова елементарна ситуация. Те затова са там, противникът да не овладеее топката и да не направи контраатака. А не да стоят на три метра от него, да овладее топката, да я води до вратата".

"Всеки футболист трябва да си поеме отговорността за поста, на който играе. И тримата нападатели играха слабо. И Йомов, и Кайседо, и Вилдсхут бяха под нивото си. Йомов за първи път, откакто съм треньор, свали нивото. Проблемът ни беше слабата атака".

"Нищо не е приключило. Трябва да сме по-умни и дисциплинирани. Трябва да успеем, да покажем характер. Успешни-неуспешни трябва да правим ротации, за да имаме шанс да побеждаваме в следващите мачове”, каза Младенов.