Изнервен от слабото представяне на ЦСКА в Лигата на конференциите и отчаян от все по-намаляващите шансове за спечелване на титлата, Стойчо Младенов е решен на радикален ход, за да подобри играта на тима си. Екзекутора, който се ползва с пълното доверие на ръководството и феновете, гласи сериозни кадрови промени в състава по време на зимната пауза, съобщава „Мач Телеграф“.

Петима футболисти ще бъдат освободени или продадени, като вече са им намерени заместници, с които се водят заключителни преговори. Според източници от мениджърските среди Младенов готви трансферен удар с привличането на една от звездите в първенството на Казахстан, където специалистът спечели купата на страната с Кайсар Кизилорда през 2019 г. Вече се спрягаше името на голмайстора на Кайрат Жозе Канте. ЦСКА иска и играч от Португалия – Микел Агу от Витория Гимараеш.

Намеренията на Стойчо Младенов за сериозна чистка в състава звучат логично на фона на последните резултати на отбора. ЦСКА продължава да има само точка в Лигата на конференциите, като в последните шампионатни мачове едва победи Арда с 2:1 и загуби от Лудогорец в дербито за титлата в Разград. Това изнерви Младенов до краен предел. Екзекутора на два пъти отправи остри персонални критики към своите футболисти, включително и към голмайстора Жорди Кайседо.

Играта на еквадорския ндционал напоследък не се нрави на Младенов и той също може да бъде сложен на сергията. Кайседо все още няма гол във важен мач през последните месеци, като срещу Лудогорец в понеделник бе пълен фигурант. Интерес към Кайседо не липсва, а фактът, че контрактът му изтича през лятото, почти сигурно означава, че ЦСКА ще му прибере пари сега, за да не го изпусне за нула лева след края на сезона.

Снимка: Lap.bg