Ръководството на ЦСКА е променило първоначланите си планове относно зимната подготовка на тима, пише “Тема Спорт”. До скоро идеята бе “червените” да заминат за Марбея, където провеждаха лагерите си в прекъсванията на шампионата в 4 от последните 5 сезона. Не го сториха единствено в предишната кампания заради ограниченията, свързани с пандемията от коронавирус. Тогава те се подготвяха в Анталия. 

Ръководните фактори на “Армията” останали доволни от условията, които предлага курортът в южната ни съседка, и то за значително по-ниска цена от исканата в Испания. Затова и в крайна сметка е било взето решението за втори пореден сезон тимът да проведе своя лагер именно в Анталия. 

Стойчо Младенов ще събере своите футболисти за медицински тестове на 6 и 7 януари и веднага след това отборът заминава за Турция. Очаква се “армейците” да проведат най-много една тренировка на родна земя. 

Лагерът ще продължи необичайно дълго спрямо последните сезони. “Червените” ще се приберат в София чак в първите дни на февруари, което ще значи, че ще прекарат 25 дни в южната ни съседка. Те ще изиграят и няколко контролни срещи. 

След като се върнат в София, футболистите на ЦСКА ще се готвят в Панчарево и ще изиграят една или две контроли, в които влиза и официалното представяне на тима.