Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не скри разочарованието си от загубените 2 точки при визитата на Пирин. „Червените“ завършиха 1:1 в Благоевград, като допуснаха „орлетата“ да им изравнят в добавеното време на мача.

„Изиграхме силно първо полувреме, играхме добре, но в крайната фаза не бяхме напористи и концентрирани. Отбелязахме гол през втората част, но не го съхранихме. Без голово положение от елементарно центриране, миг загуба на концентрация и неправилно позициониране, те успяха да изравнят. Имахме малшанс днес“, коментира Младенов.

„В последните 7-8 минути се прибрахме до наказателното поле. Трябваше да ги пресираме в средната тренира, но отстъпихме. Невъзможно бе да върнем гола с последен щурм и натиск.Не ни достига това, което коментирам и говоря от първите мачове. Липсва мъничко класа. В последното докосване е класата, която трябва да покажем. Лош избор на решения. Тук трябва да прибавим класа – с много работа и търпение. Имаме състезатели, които имат нужните качества, но трябва време и търпение“, допълни наставникът на „червените“.

„Разликата с Лудогорец е и голяма и не толкова. Имаме мач по-малко, а и директен двубой. Може да обърнем нещата в наша полза. Отборът има развитие и то позитивно. Трябва да наблегнем на лъкатушенето и непостоянството си“, каза още Младенов.

 „Благодаря на феновете, но не е необходимо, защото аз ще си платя глобата, но те настояват. Казах на Иван, че не е необходимо да ми плащат глобата, аз мога да си я платя сам. Ще бъдем ръка за ръка до последната битка във войната, която сме повели“, заяви треньорът на ЦСКА в отговор на въпрос, свързан с феновете на отбора, които поискаха те да платят глобата от 4000 лв, която бе наложена на специалиста .