Босът на Славия Венцеслав Стефанов не пропусна да коментира снощната убийствена декларация на ЦСКА срещу настоящия министър на спорта Андрей Кузманов.

"Последната декларация на ЦСКА е простотия! Това наистина е простотия - дори министърът да не е прав, не може така. Тези неща не трябва да се толерират. Живеем в интересни времена, а нали знаете, че един китайски мъдрец е казал, че това е наказание", отсече Стефанов.

"Затова си носим кръста. Добре е всеки да се занимава с това, което му е работа. Човекът с музея да си гледа музея, фенът да си вее шала на трибуната и т.н. Свещена простота, казваше един приятел."

"Искам да кажа, че феновете трябва да подкрепят отбора си, а не да се бъркат в политиката. Уредникът на музея на ЦСКА каза, че сме направили тънка заменка за стадиона - тънки, дебели, тогава предложих на всички клубовете по този начин да узаконят собствеността си."

"И ЦСКА, и Левски отказаха! Васил Божков беше собственик на ЦСКА, а на Левски беше Владимир Грашнов или Тодор Батков. Разговаряхме, предложих, но казаха, че имат други виждания. Аз не мога да съм бъркам в работата на другите. Единствено шефовете на Черно море ме послушаха", добави президентът на "белите" пред Спортал.