Интересът на чуждестранни клубове към голмайстора на ЦСКА и efbet Лига Жорди Кайседо значително е намалял, след като стана ясно каква трансферна сума ще искат от "Борисовата градина", за да се разделят с него, пише "Тема спорт". 

Както е известно, мениджърът на играча Ернан Бенато заяви в свое интервю, че цената на тарана е 5,5 милиона евро. Трудно обаче клубовете, които имат интерес към еквадореца, биха платили такива пари за услугите му, особено в специфичната икономическа ситуация, свързана с пандемията от коронавирус.

Интерес към Кайседо има от турския Газиантеп, който дори е отправил официална оферта. Както и през лятото, когато тимът от южната ни съседка отново опита да привлече нападателя, предложената сума не е удовлетворила ръководните фактори на "Армията". Така почти сигурно до сделка между двете страни няма да се стигне, тъй като с оглед на кризата в Турция Газиантеп трудно би повишил предложението си.

Друг клуб, който иска Кайседо - Динамо (Киев), също към този етап замрази интереса си към него. Украинците са имали готовност да отправят предложение за Жорди, но впоследствие са се отказали и са насочили усилията си към други нападатели, които ще им излязат по-евтино. 

Еквадоръцет със сигурност ще бъде наблюдаван от доста клубове по време на контролите в Турция, така че няма да е изненада ситуацията около бъдещето му да се промени в края на януари и началото на февруари.