Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред „Тема Спорт“ каква според него е правилната „рецепта“ за зимната селекция на тима и силно представяне през пролетта.

„Изключително важно е да се уточни, че във всеки отбор треньорът най-добре знае на кой играч може да разчита и в кои зони се нуждае от подсилване. Освен това Стойчо Младенов неведнъж е доказал, че умее да избира правилните футболисти, които да пасват на неговата философия. През есента представянето на ЦСКА не бе убедително, особено в офанзивен план".

"Там липсваше изненада, а темпото на атаките бе монотонно. Със сигурност е нужно това поведение да се промени за началото на пролетния полусезон. Ако бъдем максималисти, трябва да кажем, че тимът се нуждае от подсилване на доста позиции, ако иска наистина да е реален претендент за титлата“, коментира Паро.

„Аз обаче съм противник на въртележката, в която във всеки трансферен прозорец се взимат по 5-6 нови играчи. Предпочитам сега да бъдат привлечени 1-2 футболисти, но те да са качествени., да имат какво да дадат на отбора, да повишат класата".

"Това би бил много по-добър вариант, отколкото да се заложи на количество и запълване на дупки. За съжаление добрите футболисти струват скъпо, но на „Армията“ са показвали, че се ориентират добре на трансферния пазар“, допълни Никодимов.