Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев сподели пред „Тема Спорт” мнението си за селекцията на армейците и строежа на нов стадион. Майкъла изрази мнение, че в момента червените разполагат с по-добри футболисти от Лудогорец и титлата може да се озове на „Армията” след края на сезона.

„Не е професионално да се коментират новите играчи, защото още не сме ги видели и не са показали нищо. Не им знаем качествата, но треньорът щом ги е поискал и харесал, означава, че някой трябва да ги е наблюдавал. Не можем да даваме становище за човек, който не сме го гледали. Надявам се, че са направили добър избор. Според мен селекцията не е закъсняла и новите идват или по-точно ще се присъединят към отбора навреме”, заяви Илиев.

„За мен отговорите на министъра на спорта за стадиона са много професионални. Точно им каза какво трябва да се направи, за да се получат нещата. Нещо, което 3-4 години само си говорим, че ще се направи, а от една среща се случи. Роля има и главният архитект на София (б.а. – Здравко Здравков). Даде се професионално становище какво трябва да направи ЦСКА, за да има нов стадион. Съоръжението струва между 1700 – 2000 евро на седалка, има всичките изисквания на това място да има нов стадион. Дано по-бързо да стане, защото това е мечтата на всички фенове на ЦСКА и тези, които са минали през „Армията”. 

"Несериозно е за мен тези проекти, които се публикуват. Надявам се г-н Инджов да се заеме с това. Той знае какво да се направи. В ЦСКА той реално коментира нещата. Трябва да имат пари, за да го построят, а не като Левски. Министърът е много прав, че козирката ще им струва тройно по-скъпо. Работил съм с него в ЦСКА и мога да кажа, че е много добър професионалист. На „Герена” по-добре да купуват дъждобрани, защото ще им е по-евтино”, добави още той.

„Дано през пролетта армейците да детронират Лудогорец, защото в момента разполагат с по-добри футболисти”, каза Майкъла.