ЦСКА няма да бъде воден от треньора си Стойчо Младенов в днешния първи двубой на тима за 2022 година, съобщава „Тема Спорт“. От 15:00 часа армейците ще се изправят срещу полския Стал Миелец, а контролата ще бъде излъчена по Диема Спорт. Опитният специалист не се е чувствал добре в последните дни, като поради тази причина не взе участие и в онлайн церемонията „Футболист на годината“, в която бе определен за треньор №2 у нас за 2021-а. Днес червените ще бъдат водени от неговия помощник Анатоли Нанков.

Полският тим на Божидар Чорбаджийски вече изигра една контрола по време на своята подготовка – с 3:0 във вторник бе победен друг представител на Първа лига – Славия.

Съставът на ЦСКА ще бъде разделен на две групи, всяка от които ще получи по 45 минути игрово време. В двубоя участие ще вземат единственото ново попълнение Маурисио Гарсес, каращият проби марокански ляв бек Алексис Коли, както и младоците Алекс Божев, Росен Божинов и Георги Чорбаджийски. Пристигналият в лагера на армейците вчера рано сутринта Греъм Кери ще пропусне срещата.

Утре отборът на ЦСКА заминава за Белек, където ще проведе втората част от своята подготовка, като ще изиграе 4 спаринга. Всички контроли на 31-кратните шампиони ще бъдат излъчени по Диема Спорт.

Снимка: Lap.bg