Отборът на ЦСКА замени пропадналата контрола с австрийския Хартберг с двустранна учебна игра, завършила с равенство 3:3 днес следобед на терена в хотел „SUSESI“ в Белек.

Новото попълнение Маурисио Гарсес даде аванс на „жълтите" с два гола. Първото му попадение стана след индивидуален пробив по крилото, а после бразилецът покачи след извеждащ пас на Карло Мухар.

„Зелените“ намалиха резултата с красив гол на Бисмарк, реализиран след асистенция на Юрген Матай. След това нидерландецът Яник Вилдсхут изравни със самостоятелен рейд. Карло Мухар даде преднина на своите с попадение от двайсетина метра, а Греъм Кери сложи точка на оспорвания спаринг, засичайки за 3:3 подаване на Вилдсхут.

БГНЕС припомня, че "армейците" трябваше вчера да се изправят срещу Хартберг, но контролната среща бе отложена заради силен снеговалеж. Впоследствие проверката бе насрочена за тази сутрин, но отново не се състоя, след като собственикът на тренировъчния комплекс забрани мачът да се играе заради метеорологичните условия. "Червените" се надяваха да намерят друг съперник за следобед, но в крайна сметка треньорският щаб прибегна до двустранна игра.