Четвъртият в Босна и Херцеговина ФК Сараево ще опита да си върне офанзивния халф Хамза Чатакович, съобщава местното издание sport1.oslobodjenje.ba, цитирано от "Тема спорт". 25-годишният футболист на ЦСКА е юноша на клуба, като именно на стадион „Кошево“ прави първите си крачки в професионалния футбол.

През 2017-а преминава в Тренчин, а в началото на миналата година е бил много близо до завръщане в Сараево. В последния момент обаче ръководството на словашкия клуб е блокирало сделката, твърдят босненските медии. През лятото Чатакович пристигна на „Българска армия“ с големи очаквания към себе си, които изобщо не оправда.

Разочарова в първите си няколко мача с червения екип, а след това Стойчо Младенов рядко го включваше дори в групата за двубоите. Няма изгледи босненецът да получи повече игрово време и през пролетта, като на неговата позиция са ползвани Варела, Кери, а се търси и още един класен футболист за нея. Според информацията развитие в преговорите между ЦСКА и Сараево ще има в следващите дни.

Снимка: БГНЕС