Второто зимно попълнение на ЦСКА Браян Морено до вчера следобед все още не се бе присъединил към лагера на отбора в Белек, пише "Тема спорт".

Това трябваше да се случи, но необичайно лошите метеорологични условия в Турция за пореден път отмениха полета му от Истанбул към средиземноморския курорт.

Привличането на колумбийския офанзивен футболист трябваше да се осъществи още в средата на този месец. Изкаран коронавирус в родината обаче забави пристигането на Морено у нас.

Очаква се той все пак да успее да акостира в Белек тази сутрин и да изгледа от трибуните започващата в 16:00 часа контрола с втория във временното класиране на руското първенство Динамо Москва. Това е най-престижният спаринг на армейците през тази зима, като той бе уреден, след като първоначално планираната приятелска среща с австрийския Щурм Грац пропадна.

За руснаците, които се намират на само две точки от лидера Зенит и през пролетта ще се борят за първа титла от 1976 година насам, това ще е дебютна контрола през тази зима. Тя ще се проведе на терена на комплекс "Regnum" в Белек и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.