Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е останал много недоволен от представянето на своя тим в центъра на терена при равенството с Локомотив София.

Наставникът има сериозни обструкции към изявите на опорните полузащитници Юга и Жеферсон, който си изкара и жълт картон, вадещ го от предстоящия мач със Славия.

На мястото на бразилеца срещу белите ще действа завръщащият се след наказание Мухар, а е много вероятно и французинът да не започне от първата минута на „Овча Купел“.

При такъв сценарий финландецът Томас Лам ще бъде преместен в предмостието на отбраната, а на неговата позиция в ядрото на ариергарда ще действа Кох.

В такава конфигурация армейците действаха в последните двайсетина минути на двубоя с Локомотив и скандинавецът се представи на ниво.

Позицията на опорен полузащитник не е чужда за него – даже напротив, пред „Тема Спорт“ той призна, че именно в средата на терена се чувства най-полезен.

Там той е използван и във финландския национален отбор. Мухар и Лам действаха заедно в центъра на терена и при победата с 1:0 над Лудогорец в последния есенен кръг.