Всички футболисти, както и целият треньорски щаб на ЦСКА са били глобени след слабото представяне и загубата на две точки при равенството (1:1) с Локомотив София миналата неделя, съобщава Блиц. Както е известно, армейците зимуваха в подножието на върха, на едва два пункта от лидера в първенството. Логично по време на дългото прекъсване в шампионата амбициите за спиране на вече 14-годишната суша без титла се увеличиха.

Те обаче бързо бяха охладени, като червените се препънаха още в първия си пролетен мач – срещу Локомотив София в отложен двубой от четвъртия кръг. В другата пренасрочена среща от този кръг пък прекият конкурент Лудогорец се разправи с Арда като гост – 4:0. Именно невзрачното представяне срещу железничарите е довело до финансовата санкция към футболисти и треньорски щаб на ЦСКА.

Любопитно е, че в края на подготвителния лагер в Турция пък наставникът на армейците Стойчо Младенов обяви, че за част от тима ще последват глоби за слабите им изяви в контролата със северномакедонския Академия Пандев (0:4). В спаринга участие взеха футболистите, които се очаква по-рядко да се появяват на терена през пролетта.

Следващият мач на ЦСКА е в неделя срещу Славия, а билети ще се продават само в деня на двубоя. Те са на цена от 10 лв. Феновете на армейците ще бъдат настанени в сектор В. Касата ще започне работа в 16 часа, а входовете ще бъдат отворени в 16:45 ч.

Снимка: Lap.bg