Един от водещите футболисти на ЦСКА Брадли Мазику увисна за предстоящите тежки двубои на тима. Срещу Славия той получи четвъртия си жълт картон през кампанията, което значи, че трябва да бъде изключително внимателен в следващия мач на червените.

Припомняме, че в петък от 17:30 часа тимът, воден от Стойчо Младенов, посреща Ботев Враца, а след това предстои 1/4 финалният сблъсък в турнира за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. Той ще се проведе на стадион „Българска армия“ на 1 март, вторник, от 17:30 ч. След срещата с черно-белите пък идва ред на вечното дерби с Левски, насрочено за 6 март, неделя, от 14:00 часа.

Картоните все повече натежават в състава на ЦСКА, като последните два двубоя на тима бяха пропуснати заради наказания съответно от Карло Мухар и Жеферсон, пише "Тема спорт". Аут за мача с Ботев Враца пък ще е изкаралият си нелеп червен картон Кери. За радост на Стойчо Младенов в средата на седмицата пълноценни тренировки ще поднови Варела, който най-вероятно ще попадне в групата за срещата в петък.

Снимка: Lap.bg