Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е останал бесен след вчерашната загуба с 2:3 от ЦСКА в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Босът на "белите" обвини главния съдия Драгомир Драганов за поражението, но не подмина още президента на БФС Борислав Михайлов и шефът на "червените" Гриша Ганчев. 

"Много съм разочарован! Многo! Искам да благодаря на Борислав Михайлов за много правилния подбор на съдиите", каза иронично пред Спортал Стефанов. 

"Волът рие, рие, рие и хвърля на гърба си. Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Докога дербитата, в които участва Славия, ще бъдат ръководени от такива съдии?! Не отсъди чиста дузпа за Славия. После удар по Георги Петков, изваждане на вратаря с носилка, няма и картон за Кайседо! Жоро игра първи с топката". 

"Докога питам! Нали дойде един унгарец, не можеше ли да сложат съдия, който наистина става? На този имаха ли му респект според вас? Стойчо го псува, какво ли не му каза, всички от ЦСКА го правиха на маймуна, той седи като статуя. Какво трябваше да се случи на този мач?". 

"Благодаря на Съдийската комисия, благодаря на Боби, благодаря на Гриша Ганчев! Гришата свърши добра работа още в предишния кръг, когато нашариха всички наши футболисти срещу ЦСКА 1948. Благодаря им! По този начин българският футбол ще върви напред, с общи усилия на няколко клуба и на БФС. Вече имаме специалист по съдиите, видяхме колко е специалист", добави Стефанов.

Снимка: Lap.bg