Универсалният играч на ЦСКА Жеферсон успокои феновете на тима преди дербито с Левски. В Бразилия завъртяха интрига около него, след като обявиха, че той ще си тръгне през лятото без пари от „Българска армия“ и дори го препоръчаха на други клубове.

Опитният футболист обаче бе категоричен, че това няма как да се случи. Той обяви, че има договор с „червените“ за още един сезон.

Според запознати Жеферсон иска да ознаменува престоя си у нас с титла и участие в Шампионската лига, ако не сега, то през следващото първенство, пише „Мач Телеграф“.

Благодаря на шефовете, че оцениха работата ми. Благодаря за всичко“, написа той и си публикува снимка от офиса на Гриша Ганчев.

Иначе се очаква, че ЦСКА отново ще заложи в дербито на тактиката, с която прегази Локомотив Пд в турнира за Купата на България. Тогава Стойчо Младенов прибегна до ход с трима опорни халфове, който се оказа доста успешен.

Той бе принуден да прибегне до него заради проблемите, които има около състава и най-вече невъзможността да ползва новите си попълнения Гарсес и Морено.