Фенове на Черно море, Спартак Варна и ЦСКА се обединиха в общ протест срещу настоящото ръководство на БФС в морската ни столица Варна.

Привържениците се събраха пред сградата на Община Варна, след което блокираха едно от възловите кръстовища във Варна на бул. „Сливница“ и бул. „Осми приморски полк“. С песни и транспаранти против президента на родната централа Борислав Михайлов трите агитки пристигнаха пред общината от три различни посоки. Любопитното е, че трите агитки са враждуващи и Варна не помни кога за последно са се обединявали в една кауза.

Участници в протеста заявиха пред медиите, че са готови да отпътуват за София и там да демонстрират недоволството си към сегашното управление на българския футбол. От кръстовището на „Сливница“ и „Осми приморски полк“ привържениците тръгнаха към Зоналния съвет на БФС във Варна, където продължиха скандиранията против Михайлов.

В протестните действия се включиха и представители на част от изключените от БФС клубове, които участваха в алтернативния Конгрес на Димитър Бербатов на 18 март в НДК. 

Снимка: Lap.bg