Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион ще бъде преместен в халфовата линия за гостуването на Локомотив Пловдив. Французинът игра като ляв бек при победата с 1:0 над Берое през уикенда

Той бе използван на непривичната за него позиция заради отсъствието на Брадли Мазику. Конгоанецът пропусна сблъсъка със заралии заради наказание, но за петък ще бъде на разположение на треньорския щаб.

Аут за двубоя на „Лаута“ е дефанзивният халф Карло Мухар, който бе изгонен срещу Берое, пише "Тема спорт". Именно неговото място ще заеме Вион. През този сезон френският футболист бе преследван от травми. Това е причината 28-годишният футболист да има едва 15 мача в първенството до момента.

Срещу Берое на ниво не се представи бразилецът Жеферсон. Има вероятност той да остане на резервната скамейка срещу железничарите. Шанс за изява може да получи Амос Юга. Дефанзивният халф бе сред резервите в двубоя с Берое.

Поредна възможност ще получи Федерико Варела. Аржентинецът влезе отново в ролята на плеймейкър, както бе през изминалия уикенд. Вече напълно готов за игра е ирландецът Греъм Кери. Той получи по-дълга почивка по време на паузата в първенството. Очаква се Кери да действа на левия фланг срещу Локомотив. През този сезон 32-годишният офанзивен играч има 18 срещи в първенството с 1 гол, разписа се във вечното дерби през есента.

Снимка: Lap.bg