Футболистът на ЦСКА Георги Йомов гостува в предаването "Код Спорт" по RING. Той направи запомнящи се мачове с екипа на "армейците", въпреки че дядо му Тодор Барзов е легенда на Левски. Йомов имаше огромна заслуга за спечелването на Купата на България от "червените", както и за европейски успехи над Осиек (Хърватия) и Виктория (Пилзен) в Лигата на конференциите миналото лято. 

"По принцип не беше това годината, която искахме. Не искахме така, но не бих казал, че финалът за Купата е утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим трофея от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете.

Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици", заяви Георги Йомов.

Националът на България коментира и пореднит провален опит да бъде спечелена титлата на страната.

"Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така.

Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи. Смятам, че има доста качествени футболисти в България. Но така са решили треньорите, така е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го коментираме, но моето мнение е, че трябва да играят повече български футболисти", каза още Йомов.