Защитникът на ЦСКА Иван Турицов бе крайно разочарован от загубата и играта на отбора във финала за купата на България срещу Левски. "Червените" играха слабо и отстъпиха с 0:1 на големия съперник.

"Напълно заслужено Левски спечели финала. Няма как да спечелим без нито един точен удар за 90 минути. Не мога да си обясня защо няма агресия в такъв мач, финал за купата, пред 40 000 по трибуните. 

Направихме фатална грешка за техния гол. Точно тези грешки в такъв мач обръщат каручката и това повлия на крайния изход. Всички явно не бяхме подготвени за този мач. Опитахме да спечелим, но не знам какво се обърка.  Аз лично знам какво означава този финал и какво означава дербито, за другите не мога да коментирам.

Пардю е работил в Англия на топ ниво, изключителен треньор, за мен това е нашият човек. Треньорските рокади също повлияха до някаква степен, но това не е основната причина за загубата.

Галерия

Не съм спал тази нощ, адреналинът ме държи, знам колко искаха и феновете победата, но не се получи. Извинявам се на феновете, каквото и да кажа ще бъде ще е малко. Разочаровахме ги. Нищо не спечелихме, сезонът е провал", коментира цитираният от БТА Иван Турицов.