Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов се надява отборът да изглежда по коренно различен начин през следващия сезон. След загубата от Левски във финала за Купата на България Филипов направи съпоставка с 1996 година, когато бе футболист на "червените". Тогава отново ЦСКА бе в криза, но през следващия сезон направи последния си дубъл.

"Не трябва да се правят трагедии. Много тежък момент, но трябва да работим и през следващия сезон ЦСКА да бъде на топ ниво. Аз съм бил в подобна ситуация през 1996 година - през пролетта по същия начин тръгнахме стремглаво надолу, но през лятото клубът се подсили с точни попълнения в селекцията и през 1997 година направихме последния дубъл за ЦСКА. 

Пардю е много класен и точен мениджър. Възхитен съм от работата му през тези три седмици. Той ще вземе решение по спортно-техническите въпроси за следващия сезон. Приоритет за клуба е стадионът. Направена е сериозна крачка напред. Да се започне март месец догодина изграждането на новия стадион. И паралелно да изградим отбор, който да спечелим шампионската титла. Това са целите. Не е точният момент да правим анализ, явно доста неща се объркаха. Трябва да си извадим поуките.

Галерия

Нормално е да има отлив и разочарование сред феновете. Респект за тях в този мач, напълниха стадиона и подкрепяха отбора 90 минути Те искат агресивен и нападателен футбол от ЦСКА и работим в тази насока. Сега е моментът да покажат любовта си към ЦСКА и да продължат да подкрепят отбора", каза цитираният от БТА Филип Филипов.