Ръководните фактори на стадион „Българска армия“ са влезли в контакт с петима чуждестранни специалисти в последния месец, пише „Тема Спорт“.

Още след напускането на Стойчо Младенов бяха направени опити в Борисовата градина да бъде доведен млад, но същевременно опитен треньор, като тогава в София за преговори бе сърбинът Саша Илич.

Тогава до развръзка не се стигна и начело на тима застана Алън Пардю, но от „Армията“ продължиха да опипват почвата около евентуален нов наставник за следващия сезон. Разговори с чуждестранни специалисти е имало и след като беше обявено, че британецът Пардю ще води тима и догодина.

Сондажи са направени около бившия играч на ЦСКА и настоящ треньор на Жрински Мостар Сергей Якирович и наставника на Раднички Крагуйевац Ненад Лалатович. Водени са разговори и с испански мениджър, както и още един чужденец.

Засега обаче няма напредък с нито един от специалистите, като се очаква яснота по треньорския въпрос на „Армията“ да има до 10 дни. Както „Тема Спорт” писа, чужденец ще води отбора през следващия сезон.