Треньорът на ЦСКА Алън Пардю призна, че е говорил с един от мажоритарните собственици Гриша Ганчев и сина му Дани Ганчев. Английският наставник очевидно гледа в перспектива бъдещето си на „Армията“, като е обсъждал трансферните планове на клуба и отново намекна, че иска да води ЦСКА и наесен.

„Коментирам с Дани Ганчев трансферните планове. През пролетта бяхме по-слаби не само от Лудогорец, но и от останалите. Трябва да сме сигурни, че през следващия сезон ще имаме всички условия, за да сме на ниво. Знаем като клуб, че трябва да се подобрим. Това е процес, който ще бъде финализиран по време на почивката.

Гради се нов стадион, което важна стъпка за нас. Не исках да идвам точно в този толкова тежък период, нямах очаквания да съм треньор на ЦСКА. Клубът ме грабна обаче. Седнах с Ганчеви и им казах, че съм готов да дам всичко от себе си. Ако бъда избран за треньор на ЦСКА догодина, то ще дам всичко от себе си.

Доколкото знам, предишните треньори имаха последната дума за играчите. Стойчо знаеше кой ще идва, докато бях съветник. Аз ще нося отговорността за играчите и ще имам последната дума. Ще има напускащи, защото трябва да сме по-добри. Зависи от трансферния прозорец. Трябва да вземем поне 4-5 нови попълнения. Имаме страхотни играчи – Юрген и Чарлз, например, не съм ги виждал на терена, защото са контузени, откакто съм тук. Към момента не даваме достатъчно и казах на момчетата, че трябва да сме далеч по-добри догодина“, коментира Алън Пардю след последния мач за сезона – 0:0 като гост на Черно море.

Снимка: Lap.bg