Един от популярните привърженици на ЦСКА Здравко Желязков от дует "Ритон" коментира назначението на любимеца на сектор "Г" Любослав Пенев начело на ФК ЦСКА 1948. Певецът одобрява интервюто, което Гриша Ганчев даде миналата седмица пред сайта на ЦСКА.

"Единственото, което мога да кажа за интервюто на Гриша Ганчев от миналата седмица е, че е откровено и звучи правдоподобно. Колкото до назначението на Любо Пенев начело на ЦСКА 1948, в крайна сметка това му е работата".

"По-добре да работи, след като са му предложили и го устройват условията и ги приема. Той е човек професионалист. По същата логика да попитаме защо Ивайло Чочев е там и Валентин Илиев. Футболът е бизнес в крайна сметка".

"Какво означава, че Любо ни е предал, за мен това е ретроградно мислене. Та той да не се е оженил за ЦСКА. Това е кауза за феновете, но професионалистът си е професионалист. Без работа ли да стои?"

"На всички е ясно, че този отбор не е истинският ЦСКА. Като беше начело на Царско село какъв беше проблемът?! Никакъв. Значи като отиде там не ни е предал, а като отиде в Числото ни е предал."

"Какво означава това? Че имаме комплекс от Числото ли? Много хора са на мнение, че този тим е създаден само, за да всява разделение в "червена" България. Последните над 30 години целта е да се унищожи ЦСКА. Трябва да подкрепяме до последно това управление, защото след него няма да има друга алтернатива".

"За "кибиците" от Дървеното, вероятно истината е по средата. За мен това е крайно определение. Дано успеем да продадем Жорди Кайседо, защото мисля, че няма качества за ЦСКА. Задължително скоро ще се подобри ситуацията в тима".

"Реално в момента приличаме на средняшки отбор. Надявам се да се обединят феновете и ръководството на армейците и нещата да потръгнат", заяви Здравко от "Ритон".