"Лично аз съм приятно изненадан от отношението и работата на Саша Илич на и извън терена. Провеждаме много приятни тренировки. Те са физически, което е нормално, защото е такъв периодът, но е удоволствие да се работи с него", обяви защитникът на ЦСКА Иван Турицов след контролата със Залцбург, която беше прекратена при 2:1 за австрийците.

"Седяхме добре на терена. Нормално е да се защитаваме повече, видяхте колко класен е отборът на Залцбург. Имахме своите шансове. С течение на времето ще може да се възползваме повече от тях, тъй като днес не успяхме да го направим на 100%".

"Отбелязахме един гол, след което беше нормално да ни натиснат. Започнахме второто полувреме лошо, защото се бяхме дръпнали назад, докато те бяха по-близо до нашата врата и имаха повече възможности. Така отбелязаха втори гол, но това е приятелска среща и можем да се учим от грешките си", допълни той.

"Имахме около седмица почивка, която и физически, и психически ни се отрази добре. Беше дълъг сезон, в който изиграхме много мачове, но мисля, че тези дни бяха достатъчни. Не загубихме много от формата си, така хората, които се върнахме от националните си отбори, сме напълно готови", смята Турицов.

"Шопов е българин и не му трябва време за адаптация. Туфа също е балканец, което ни прави близки. Не сме контактували много, понеже съм тук само от няколко дни, но според мен влизат доста добре в колектива. Приветстваме ги подобаващо", бе коментарът му за новите попълнения.

Относно капитанската лента, Турицов заяви: "Искам да благодаря, че ми предоставиха тази чест. Това е наистина нещо изключително за мен, което може само да ме мотивира, да продължавам напред и нагоре."