ЦСКА отстъпи с 0:4 пред носителя на Купата на Румъния Сепси в последна контролна среща по време на предсезонния лагер на тима в Австрия. 

Още в 4-ата минута северните ни съседи се възползваха от грешка на вратаря Димитър Евтимов и откриха резултата чрез Козмин Матей. В 8-ата минута Бранислав Нинай удвой след като засече с глава центриране от корнер. В края на първата част отното Матей направи резултата класически и двата отбора се оттеглиха на почивка.

През второто полувреме Марк-Емилио Папазов стреля от границата на наказателното поле, но опитът му не бе увенчан с успех. 

След като измина час игра червените организираха добро нападение отдясно, при което кълбото достигна до Станислав Шопов. Младежкият национал се справи с един играч на Сепси и стреля, но и стражът на румънците се отчете с добра намеса. 

В 71-вата минута Стефанеску се откъсна очи в очи с Евтимов. Той не прояви егоизъм и подаде към Голофка, който залъга Махмутович и реализира за 4:0, оформяйки крайния резултат. 

Саша Илич пусна в игра за ЦСКА и Жорди Кайседо, който се присъедини към съотборниците си вчера. Най-новото попълнение Брадли Де Нойер също получи възможност за изява, а капитанът Юрген Матай записа няколко минути след дълго отсъствие поради контузия.