Селекционните процеси в ЦСКА текат с пълна сила. От „Армията“ са в напреднали преговори със заместник на Жорди Кайседо, който също ще дойде от Южна Америка.

По информация на "Тема спорт", до края на трансферния прозорец клубът ще привлече още поне двама футболисти. Единият от тях е защитник, като според запознати той може да действа както в ядрото на ариергарда, така и като краен бранител. Другият играч пък е опорен халф, който умее да изнася топката и участва добре и в двете фази на играта. Именно от такъв тип футболист Саша Илич заяви, че има нужда, по време на представянето си като нов треньор на армейците.

„Приоритет на този етап е намирането на ляв бек заради напускането на Мазику, както и футболист в средата на терена, който да донесе динамика в играта. Не съм човек, който обича големите селекции, и държа чужденците да вдигат класата на отбора“, заяви сърбинът преди около месец. Ляв бек вече беше привлечен в лицето на Брадли де Нойер. Илич е останал недоволен от изявите в контролите на опорните халфове, които в момента има на разположение – Жеферсон и Юга.

В ЦСКА умуват и относно привличането на ново крило, след като Илич извади от състава Бай и Вилдсхут. В момента по фланговете червените разполагат с все още контузения Йомов, Гарсес, Морено и младока Марк-Емилио Папазов. Припомняме, че близо до трансфер на „Армията“ бе бившият играч на Литекс Данило Асприля, но Саша Илич не одобри привличането на 33-годишното крило.

Снимка: Lap.bg