Нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев остана доволен след успеха с 2:0 над Спортист Своге в последната контрола на тима преди старта на сезона. Според него тимът е готов за старта на кампанията, като уточни, че колективът и ситуацията в съблекалнята са много добри.

„Направихме една бих казал доста добра подготовка, доста тежки контроли и мисля, че сме готови за старта на сезона“. На въпрос дали е готов да „влезе в обувките“ на продадения голмайстор Жорди Кайседо, Кръстев отговори:

„Да, щом съм тук в ЦСКА, трябва да съм готов. Ще дам всичко за отбора и се надявам да покажем добра игра през този сезон“.

„Владеем добре топката, надявам се и през сезона така да продължаваме. Да създаваме повече положения, повече атакуващ футбол. Пресираме високо и се надявам да продължаваме така“.

„Всеки го усеща, надявам се да започнем с една добра игра и добра победа. Отново публиката да е на стадиона и да ни подкрепят, защото са най-важния компонент на нашата игра“.

„Мисля, че сме доста добър колектив. Откакто съм тук, това е най-добрият колектив. Ситуацията в съблекалнята е много добра. Бързо се приспособих към колектива“, заяви Кръстев.