Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира снощната победа на ФК ЦСКА 1948 над Левски, дошла пред погледа на Стойчо Младенов.

Бизнесменът даде и прогноза за мача довечера между ЦСКА и Арда Кърджали.

„Равностоен мач между ЦСКА 1948 и Левски, макар че съдията сгреши сериозно с този втори жълт картон. Футболистът на ЦСКА 1948 игра за топката и я изби, това не е за втори жълт картон. След това ЦСКА 1948 вкара хубав гол и си спечели. Нормално е да спечели с треньор Любо Пенев и Стойчо Младенов на стадиона. Стойчо има осем поредни победи над Левски, само като го видят и им омекват краката".

"Мисля, че все повече цесекари ще ходят при ЦСКА 1948, макар че който е на „Армията“, той е приет за ЦСКА. В ЦСКА 1948 работят много по-правилно, отколкото на „Армията“. Къде са феновете на „Армията“? Омръзна ми вече колко години говорим едно и също. А къде са легендите?"

"Прогнозирам победа с 2:0 над Арда. Ако ЦСКА започне да се плаши от Арда, къде отиваме! Победа, разбира се. Това не трябва въобще да се поставя под съмнение. Иначе генерално съм казал вече – накрая около десет точки аванс за Лудогорец, а ЦСКА и Левски ще спорят второто място. И отново ще се залъгваме евентуално с купичката. Това е жалкото. Може ЦСКА и Левски да се разберат всяка година да се редуват с купичката. ЦСКА 1948 ги виждам някъде трети-четвърти".

"Не съм сигурен дали мечтата ни за нов стадион няма също да замине. Нали на 1 април ще започваме строежа. Това не го разбирам – да го бяха определили на 31 март. Навремето един вестник на 1 април публикува снимка на Наско Сираков по фланелка на ЦСКА. Не звучи сериозно това нещо“, каза Майкъла пред Sportal.