„Начинът на игра на ЦСКА днес не подобава на начина, по който аз си представям, че трябва да играем. Сами сме виновни, че Локомотив поведе заслужено, а след това играта се забавяше, беше им позволено, но в крайна сметка ние сме виновни“, заяви старши треньорът на ЦСКА Саша Илич след равенството 1:1 при гостуването на Локомотив София.

„Още преди мача говорихме, че ще имаме проблеми, ако не влезем в двубоя както подобава. Именно в този период Локомотив отбеляза. Не тренираме само статични положения. Проблемът е, че създаваме малко положения от игра и това е основното. Единственото, което можем да направим е да тренираме повече и да увеличим ефикасността си в атака“, коментира цитираният от БТА Илич.

Попитан за двубоя в Република Северна Македония, наставникът на ЦСКА отговори: „Наблюдавахме два техни контролни мача, които играха в България. Става дума за качествен отбор, който ще ни създаде проблеми в Скопие. Не знаем къде ще играем и когато разберем, тогава ще видим как се напаснем на терена.“