Ръководството на ЦСКА е обещало на треньора Саша Илич още двама нови футболисти, освен Джонатан Линдсет, който е сигурно ново попълнение. Както е известно, норвежецът,  отдавна има предварителен договор и скоро ще облече червената фланелка. Гриша Ганчев твърдял, че сделките ще се случат между двата мача от Лигата на конференциите с Македония ГП, пише Блиц. Първият двубой е днес от 18:30 часа наше време в Скопие.

Извън халфа Линдсет ЦСКА е на финалната права да си осигури бързоного крило. Според източници сделката с Ред Бел Залцбург за ганаеца Даниел Овусу е пред провал. Самият играч беше признал, че чака развитие на преговорите, твърдейки че те са почти приключили и до дни ще дойде в ЦСКА.

Трансферът му обаче е зациклил с пълна сила, а лично Гриша Ганчев е задвижил план „Б“. В Борисовата градина обаче нямат никакво намерение да разкриват нито името на футболиста, нито отбора, от който идва. Според непотвърдена информация преди около месец емисар на ЦСКА е бил в Албания да наблюдава играч, преминал преди това в италиански тимове.

След това същият съгледвач, с огромен опит при направата на селекция, е ходил до Белгия и Нидерландия. Дали въпросното крило е отлетяло някъде оттам по посока България, можем само да гадаем.

Другият почти сигурен нов е централен защитник, като са наблюдавани бразилец и колумбиец. Ганчев гарантирал на Илич, че между двата мача с Македония ГП ще има двама нови, като в това число  не влиза другото сигурно попълнение.

Снимка: Lap.bg