Новото попълнение на ЦСКА Дауда Бамба даде първото си интервю като играч на армейците пред клубната телевизия.

„Много съм щастлив, че днес подписах своя договор. Когато дойдох, нещата не се получиха така, както ми се искаше, но прекарах последните няколко седмици тук и беше много приятно.

Отборът, треньорите – всички ме приветстваха и ми помогнаха с възстановяването. Чувствам се напълно добре и съм много щастлив, че съм част от отбора. През последния месец се възстановявах. Всеки ден идвах по-рано за процедурите с физиотерапевтите, с кондиционния треньор. Преминах специални тренировки, които ми помогнаха да заздравя мускулите около коляното. Това ми помогна много и съм много, много благодарен на клуба.

Чувствам, че съм готов на 100%, но не го мисля само аз – докторите, физиотерапевтите и треньорите също казаха, че съм готов, защото виждат как тренирам всеки ден. Чувствам се добре, вълнувам се, нямам търпение да играя и да се срещна с феновете.

От първия ден имам много добра комуникация с треньора. Той има страхотни идеи, много е умен, въпреки че е млад. Има невероятна визия, знае какво прави и какво иска да постигне. Разговорите с него протичат страхотно. Всеки ден ми помагаше и с възстановяването. Усмихва се, позитивен е. Разбрах, че много е държал да подпиша с отбора и съм щастлив, че успяхме. Надявам се да му се отблагодаря на терена.

След едва няколко прекарани тук дни, разбрах, че искам да остана в ЦСКА, защото е един от най-добрите клубове на Балканите и виждам, че всичко е много професионално. Хората са много мили. Просто усетих, че това е правилното място за мен. Имаше интерес от други клубове към мен, говорих отново с агента ми, но не исках и да го чуя, исках да остана в ЦСКА“, каза Бамба.