Христо Стоичков се надява на изразителна победа на ЦСКА срещу ирландския Сейнт Патрикс, с която тимът да очаква спокойно реванша от Лигата на конференциите след седмица.

Легендарната осмица  предизвика огромен интерес на "Армейския следобед" на стадион Българска армия и близо два часа раздава автографи и позира с желаещите за снимка. 

"Обичта и уважението на хората няма да престане. Толкова години съм прекарал на този стадион. Тази алея, която е направена за всички спортисти на ЦСКА, ти дава удоволствие да бъдеш тук.

Ще бъда на мача със Сейнт Патрикс, ще се радвам да победим. Импулс мога да бъда за публиката, ще бъда част от публиката, но на терена не мога да помогна".

"Саша Илич ще мотивира играчите да постигнат с една изразителна победа, която да даде спокойствие и самочувствие за реванша. Футболистите трябва да знаят историята на ЦСКА и да се влагат максимално. Ако не тренираш с пълно себераздаване през седмицата, няма как да се получат нещата на мачовете в събота и неделя", каза Стоичков пред репортерите.