Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи поне четири промени в стартовия състав за реванша срещу Сейнт Патрикс, пише „Тема Спорт“.

Наставникът на армейците ще заложи от първата минута на най-новите попълнения в тима Дауда Бамба и Джонатан Линдсет. Двамата се повяиха в игра в последните 30 минути на първия мач, загубен с 0:1. Въпреки негативния резултат Бамба и Линдсет оставиха добри впечатления с включването си и раздвижиха играта в предни позиции. Бамба ще замени Назон сред 11-те, а Линдсет ще заеме мястото на някой измежду Туфегджич и Шопов. Сръбското ново попълнение на ЦСКА бе незабележим на терена в четвъртък и закономерно бе сменен още на почивката.

Почти сигурно готов за гостуването на Острова ще е Иван Турицов, който отпадна от групата за първия двубой, заради болки в адуктора. Той ще замени Асен Дончев на десния бек, а Мено Кох ще се появи в игра вместо Християн Петров. Твърде вероятно е в стартовите единадесет да попадне и Йомов.

Вчера играчите на ЦСКА проведоха възстановителна тренировка, а днес получиха почивен ден от Саша Илич. Армейците подновяват занимания утре, като започват подготовка за предстоящия реванш срещу Сейнт Патрикс. Тимът ще замине за Ирландия в сряда.

Сейнт Патрикс е с 275 места зад ЦСКА в официалната ранглиста на УЕФА. Ирландците са класирани на 404-а позиция – между арменските Ширак и Гандзасар. УЕФА пък поставя ЦСКА на 129-о място.

Сейнт Патрикс спечели едва третата си победа като гост в европейската си история. Досега „светците“ се бяха наложили на чужд терен само над Олимпс (Латвия) с 1:0 през 2008 г. и Валета (Малта) също с 1:0 на следващата година.