"ЦСКА няма лидери на терена, които да поведат отбора във важните мачове, особено в евротурнирите. Очакванията към играта на Георги Йомов например са много по-големи."

Това заяви за "България Днес" легендарният халф на "армейците" Георги Илиев-Майкъла, участник и в епичната екзекуция на действащия шампион "Ливърпул" в четвъртфинала за КЕШ през 1982 г.

Но участието на ЦСКА в третия предварителен кръг от Лига на конференциите започна с горчиво поражение. "Червените" загубиха безславно с 0:1 от скромния "Сейнт Патрикс" на стадион "Васил Левски", и то пред погледа на носителя на "Златната топка" Христо Стоичков, дошъл да подкрепи българския отбор от трибуните.

"ЦСКА нямаше нито едно чисто положение през целия мач, така няма как да спечелиш - категоричен е Майкъла. - Съперникът показа по-голяма физическа издръжливост, повече желание за победа. Остава още един мач и все още нищо не е напълно загубено, но ЦСКА трябва да покаже съвсем различно лице в Ирландия, ако иска да продължи напред."

"Напълно подкрепям думите на Аспарух Никодимов, че на треньора Саша Илич трябва да се даде време да направи боеспособен състав, но за това са нужни и качествени футболисти. Точно сега е моментът играчите да покажат, че имат място в такъв голям клуб, какъвто е ЦСКА."