Божидар Чорбаджийски започна като титуляр за Видзев срещу Шльонск, но беше сменен в средата на второто полувреме. Мачът от 4-ия кръг на полското първенство приключи без голове, а бившият футболист на ЦСКА получи доста критики за играта си, пише Спортал.

Преобладaващите коментари в медиите и социалните мрежи са, че юношата на „армейците“ е бил полезен единствено с няколкото спечелени единоборства във въздуха, но за сметка на това е сбъркал много пасове и като цяло е направил пореден слаб мач през сезона.

Гостите от Лодз бяха по-близо до победата, но пропуснаха дузпа в 35-ата минута. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка в пеналта на Виктор Гарсия, но Бартоломей Павловски, който вкара във всеки от предишните 3 мача, не успя да преодолее стража на Шльонск Михал Шромник.

В 57-ата минута Чорбаджийски предотврати почти сигурен гол във вратата на Видзев с прецизен шпагат. До края и двата тима имаха по едно чисто положение, но резултатът остана непроменен. Видзев е 10-и в класирането с 4 точки, а Шльонск има 5 пункта и е на 8-а позиция.

Снимка: FC Widzev