Контузените играчи на ЦСКА Иван Турицов и Калоян Кръстев ще бъдат глобени за нарушаване на режима, пише „Мач Телеграф“. Двамата бяха забелязани да разпускат в петъчната вечер в нашумяло заведение на открито в центъра на София.

Собственикът на клуба Гриша Ганчев е известен с това, че поставя дисциплината на много високо ниво във всичките си спортни начинания, независимо дали става дума за футбол, или борба. 

По принцип проблемът идва от факта, че двамата са контузени и трябва да спазват режим, докато за останалите им съотборници не би имало проблем, ако бъдат засечени на заведение в петък вечер.

Турицов и Кръстев пропуснаха мача на своя тим срещу Сейнт Патрикс от третия кръг на Лигата на конференциите в четвъртък, загубен от „червените“ с 0:1 на „Васил Левски“, но очакванията са да са готови за реванша следващата седмица.

Турицов и Кръстев бяха в компанията на Иван Иванов – Русия, който е треньор на старшата възраст на Славия и помощник на новия национален селекционер Младен Кръстаич. Около тях се бе образувала компания и от други младежи и девойки, с които футболистите си общуваха.