Саша Илич иска футболистите на ЦСКА да дадат максимума в двубоя-реванш от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс. Старши треньорът на "червените" говори пред медиите в Дъблин ден преди двубоя срещу ирландския отбор. В първата среща столичани загубиха с 0:1 пред собствена публика.

"Ако играем както можем, имаме шансове да продължим напред. Трябва да дадем максимума. Очаква ни много тежък мач срещу дисциплиниран отбор. Без агресия, не може да се играе футбол. Това не зависи само от нас, а зависи и от противника. Не трябва да бъдем страхливи, имаме 90 минути. Сейнт Патрикс е дисциплиниран отбор. Играха отлично, а някои техни футболисти имат потенциал за развитие. Съперникът има добър резултат от първия двубой и ще играе пред своя публика, но ние сме пределно мобилизирани", заяви Илич на пресконференция.

Той добави, че Иван Турицов се подготвя за мача със своите съотборници.

"Турицов е в добро състояние, тренира пълноценно. Очаквам да видя агресивен отбор, който не допуска грешки във важните моменти. Ако играеш добре, феновете те подкрепят. Аз съм бил футболист и знам добре това. Знам, че имаме негативна статистика от последните ни няколко гостувания в европейските турнири, но това не ме притеснява. Всичко зависи от нас. Ако играем на ниво и не грешим, имаме големи шансове да продължим. Трябва да бъдем агресивни, концентрирани и мотивирани", каза още цитираният от БТА Саша Илич.