Треньорът на Септември София – Славко Матич, изрази задоволство от играта и себераздаването на своя отбор, макар той да загуби с 0:1 при гостуването си на ЦСКА от шестия кръг Първа лига.

„Изиграхме пак един добър мач. Трябва да видим реалността – идваме от Б група, като играем с почти същите футболисти. Влязохме лошо през второто полувреме и получихме гол. Още много нерви ще си скъсаме, но грешките на младите футболисти се случват“, заяви сърбинът минути след края на мача на стадион „Българска армия“.

„ЦСКА нямаше нито един удар през първото полувреме. Играем срещу голям отбор със своя визия, който върви нагоре. Ние играем нашия си футбол, нашите футболисти се справят. ЦСКА се възползва от наши грешки“, коментира още Матич.

„Трябва да работим още по-сериозно в защита. Имахме проблеми на полувремето, защото Пешов трябваше да излезе. Важно е, че ни подкрепят. Душан Влахович, който е претендент за Златната топка, ни подкрепи и това значи много за нас. Това все пак е футболист, който струва 70-80 милиона“, отбеляза Славко Матич.

„За нас още липсват точки и се надявам да започнем да печелим повече. Опитваме се да бъдем по-добри. Изиграхме храбър мач, но ни липсваше късмет“, изрази мнение той.

„Тук съм бил между 2005 и 2007 година и се чувствах добре. Със Саша се познаваме от деца и въпреки че загубихме, се чувствам добре“, добави той.

Снимка: Lap.bg