Галерия

Треньорът на ЦСКА Саша Илич логично остана много доволен от победата на отбора си срещу Базел, но предупреди, че има още един мач и нищо не е решено.

"Честитя на отбора с фантастичния мач и победата, която извоюваха. Искам да поздравя феновете - и днес разбраха колко много означават за нас. И трето - видяхте как Базел са изключително опасен отбор, който може да накаже всяка грешка. За щастие днес не допуснахме много грешки", започна сърбинът.

"Много добре се представихме срещу Базел с поддръжката на публиката. Но трябва да разберем, че днес беше само първата част, следващата е след седмица в Швейцария. Ако искаме да продължим, трябва да играем още по-добре", смята той.

"Отново казвам, че Базел е изключителен отбор, имат футболисти, които за секунда могат да накажат всяка една грешка. Грешките в Швейцария трябва да ги сведем до ниско ниво. Имаме седем дни да се подготвим", добави специалистът.

"Отлично се справи Християн Петров, показа характер. Може и да не е неговата позиция, при мен това му е първа мач на фланга, но съм много доволен от него", поздрави го треньорът.

"Когато става въпрос за самочувствие, имаме футболисти, които играха там преди две години. Предишният мач се игра по време на коронавируса, нямаше фенове по трибуните, сега ще бъде съвсем различно. Трябва да играем още по-умно", завърши Саша Илич.