Бившият защитник на ЦСКА Иван Бандаловски се изказа по темата за грозните сцени на мача с Базел от Лигата на конференциите (1:0). Тогава ултраси на „червените“ се сбиха с други привърженици, опитвайки да ги изгонят от сектор „Г“.

Бандаловски отвърна на фен по темата и призова за единство в ЦСКА, като оправда тарторите на Сектор „Г“.

Ето какво написа футболистът във Фейсбук без редакторска намеса:

Tемата е много дълга и широка. Трябва да сме единни, защото има атаки към ЦСКА отвсякъде. Сектор „Г“ бойкотира, за мен Сектор „Г“ е за крайни фенове и ултраси, и хулигани. В Европа е така навсякъде. Деца и жени може да ходят в Сектор „В“ и Сектор „А“. Сектор „Г“ и главните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по затворите за ЦСКА.

Навсякъде трябва да се знае кой кой е. Давам пример за Партизан и Звезда, там стават убийства непрекъснато за борба по трибуните. Защото утре, когато влезне някоя крайна фракция на вражески отбор на нашата трибуна, едва ли жени и деца ще защитят името и идеята на ЦСКА.

Плюс това коментират хора, които ходят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор „Г“ европейска величина, със страхотна организация и хореографии“.

Снимка: Lap.bg