Треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че последната седмица е била трудна за отбора след поражението от Левски през миналия уикенд.

"Със сигурност за нас седмицата беше лоша и като резултат и като представяне, но животът продължава. Опитваме се да използваме паузата по най-добрия възможен начин и направихме добър мач със Септември", заяви Илич след контролата, спечелена с 2:0 на базата в Панчарево.

На въпрос за включването на Бисмарк Чарлс, Саша Илич коментира: "Той имаше дълга пауза заради контузия. Работи много сериозно. Лекарите и физитерапевтите заявиха, че вече може да влиза в игра. Той се включи с голямо желание и със сигурност ще ни бъде много полезен. Игра и Марселино. Той е от 5-6 дни с нас и доста добре се представи. Така имаме повече играчи, на които можем да разчитаме занапред."

Попитан за позицията, на която изпробва Тибо Вион в двубоя със Септември, треньорът на "червените" обясни: "Турицов е наказан, а на Дончев му предстои операция, така че Тибо Вион е опция. Той е универсален футболист. Изпълнява задачите от треньора и тази позиция на десен бек не му е чужда."

"Този мач е доказателство, че отбор като ЦСКА помага на хората, на които е нужна помощ",каза още Саша Илич по повод благотворителния характер на приятелската футболна среща.